Tag: Цементарница Усје

Промени во менаџментот на УСЈЕ – Константинос Николау нов в.д. директор на УСЈЕ, досегашниот прв човек на компанијата Борис Хрисафов член на одборот на директори

Константинос Николау е нов главен извршен директор на Цементарница УСЈЕ АД Скопје кој на оваа функција доаѓа како вршител на ...