Tag: ЦЕФТА

Прва регионална платформа за е-трговија: На едно место достапни сите правни регулативи за основање и водење на бизнис со е-трговија во ЦЕФТА

Една од предностите на водењето на бизнис со е-трговија, како најбрзо растечка гранка во економијата, е реалната и остварлива можност ...