Tag: Цистична фиброза

НЛБ Банка станува Патрон на пациентите со цистична фиброза – Соработката официјализирана со донација на 80 спирометри за домашна употреба

Симболично со 65 лилакови балони пуштени во воздух, НЛБ Банка и Асоцијацијата за цистична фиброза (АЦФ), денеска кога светот го ...