Tag: Черчил

Инспиративна порака за климатските промени создадена од комбинирани говори на Кенеди, Черчил, Мајка Тераза и други

Новозеландската државна агенцијата за енергетска ефикасност (New Zealand Efficiency Conservation Authority), со помош на агенцијата Clemenger BBDO создадоа инспиративен краток ...