Tag: шамбевска

Дали е правилно во време на криза трошоците за маркетинг да се прекратат, а инвестициите да се пресмеруваат?

Автор: Магдалена Шамбевска Аневска, Nova Solutions Магдалена Шамбевска Аневска Како што сите ние во индустријата добро знаеме, брендот треба да ...