Tag: Шерил Сандберг

Влијателната Шерил Сандберг се повлекува од генерален оперативен директор на Meta после 14 години

Долгогодишната генерална оперативна директорка на Фејсбук (сега Мета), Шерил Сандберг, соопшти дека се повлекува од компанијата. Шерил Сандберг (Фото: Фејсбук) ...