Tag: Школа за новинари

Во рамки на Школата за новинари се одржа настанот „Дигитална трансформација: Одговорност кон иднината на бизнисите“

Следењето на дигиталната трансформација како процес кој ги олеснува работните задачи и го подобрува квалитетот на живот, употребата на напредни ...