Tag: што го врти светот

Теодора Столевска од МОФ во „Што го врти светот?“: 88% од младите се свесни од потребата за постојано учење, тоа често ги носи и на ново работно место

Во последната епизода од „Што го врти светот?“, Јована со нејзините соговорници се обидува да најде одговор на прашањето „Што ...

Зоран Настевски во „Што го врти светот?“: Ни рекоа ќе инвестираме во вашиот бизнис, направете ја вашата држава горда на вас, последен клиент ни е Coca-Cola HBC

Опишан како претприемач на социјалните медиуми, Зоран Настевски e последниот гостин во „Што го врти светот?“ зборува за падовите кои ...

Слаѓана Вујошевиќ во „Што го врти светот?“: Дел од турските серии се приспособуваат на желбите на публиката

Во последната епизода од „Што го врти светот?“, Јована разговараше со актерката Слаѓана Вујошевиќ Актерката Слаѓана Вујошевиќ завршила мастер и ...

„Што го врти светот?“ со Катерина и Тошо од Адева: На радио дознавме дека пропадна Банката на Силиконската Долина каде имавме милионски средства

Во минатонеделната епизода од поткастот „Што го врти светот?“ гостуваа Катерина Трајчевска и Тошо Трајанов, парот кој ја создаде Адева. ...

„Што го врти светот?“ со Катерина и Тошо од Адева: Дали Вештачката интелигенција ќе доведе до промена на економското уредување на земјите?

Во најновата епизода на „Што го врти светот?“, гости на Јована Аврамовска Николовска беа Катерина Трајчевска и Тошо Трајанов од ...

Page 1 of 2 1 2