Home » Tag Archives: јакна на дрво

Tag Archives: јакна на дрво

Хуманитарна акција во Скопје: Закачете јакна на дрво и стоплете некого

Хуманитарната акција во која на дрвја се закачаат јакни за социјалната категорија граѓани наредниот викенд ќе се одржи во Скопје. Нивниот повик ви го пренесуваме во целост: Ајде да помогнеме! Идат зисмки денови и има луѓе на кои можеме да им помогнеме! Идејата е на 4,5 и 6 Декември од ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365