Tag: јелен пиво

Интервју со Дивна Пешкир и Невена Петровиќ од McCann Белград по повод новата кампања за Јелен пиво: „Ако се јавиш на бившата, јави се и на кумот да дојде по тебе!“

Апатинска пивара и Јелен пиво веќе шеснаесет години успешно ја спроведуваат кампањата „Кога пијам, не возам“, а оваа година креативците ...