Tag: Југопластика

Адидас дизајнираше специјални патики во чест на поранешниот европски шампион Југопластика

Германскиот производител на спортска опрема Адидас дизајнираше специјални патики посветени на кошаркарскиот клуб Југопластика. Клубот од Сплит доминираше во европската ...