Home » Tag Archives: Џон Малкович

Tag Archives: Џон Малкович

Одлична реклама со Џон Малкович во пресрет на Супер Боул 2018

Иронијата и енергичниот настап на Џон Малкович ја прават оваа реклама една од најубавите спортски реклами што сме ги виделе досега Веќе е добро познато дека “празникот на американскиот фудбал”, Супер Боул, секоја година донесува некои од најдобрите реклами, а дел од заслугите за тоа сигурно играат и огромни буџети ... Read More »

Рекламата на Squarespace со Џон Малкович освои Еми награда за најдобра реклама

Интернет компанијата Squarespace ја освои Еми наградата за најдобра реклама за Super Bowl спотот “Calling JohnMalkovich.com” Видеото е креирано од страна на Squarespace и креативната агенција JohnXHannes. Останатите реклами кои оваа година беа во трката за Еми награда за најдобра реклама се: Ad Council: Love Has No Labels – “Love ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365