Home » Tag Archives: 10 роденден

Tag Archives: 10 роденден

Google Chrome го прославува 10-тиот роденден со нова кампања

Едно од имињата без кои не може да се замисли интернетот денес е Google Chrome, кој во последните десет години стана убедливо најпопуларниот пребарувач во светот. Овој септември, пребарувачот на Google одбележува јубилеен 10-ти роденден, кој Google одлучи да го прослави со кампања “Don’t Be a Browser“, која е изработена ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365