Home » Tag Archives: 13 февруари

Tag Archives: 13 февруари

Денес е Светскиот ден на радиото

Во светот, 13 февруари е познат како Светски ден на радиото УНЕСКО го воспостави овој датум во 2011 година, како потсетник за 1946 година, кога беше емитувана првата програма на радиото на Обединетите Нации. Целта на обележување на овај ден е промовирање на можностите на радиото, медиум кој допира до ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365