Tag: Aspire Global

Зоран Спасов Ѕоф: Понудата за аквизиција на Aspire Global од страна на NeoGames дополнително ќе го зголеми растот на BtoBet

Светски реномираната компанија NeoGames, водечки глобален снабдувач на решенија и услуги за електронска лотарија, понуди аквизиција на еден од најдобрите ...