Home » Tag Archives: Bruketa&Žinić&Grey

Tag Archives: Bruketa&Žinić&Grey

Bruketa&Žinić&Grey прогласена за агенција на годината на Денови на комуникациите во Ровињ

На Деновите на комуникациите во Ровињ, Хрватска, агенцијата Bruketa & Žinić & Grey по десетти пат беше прогласена за Агенција на годината, прославувајќи и две Effie награди за маркетиншка ефективност и две MIXX награди за дигитален маркетинг. Во прашање е агенција која во изминатата година стана еден од главните центри ... Read More »

Bruketa&Žinić OM сега се Bruketa&Žinić&Grey

Grey мрежата, дел од најголемата светска групација за комуникациски услуги WPP, ја заврши аквизацијата на мнозинскиот удел  во агенцијата Bruketa&Žinić OM, kaкo и 50% од уделот во нејзината сестринска агенција Brigada. Агенциите сега се спојуваат со Grey Загреб, и се формираше агенција Bruketa&Žinić&Grey. Управувачкиот тим го сочинуваат Давор Брукета и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365