Home » Tag Archives: „Calling All Creators“

Tag Archives: „Calling All Creators“

Адидас ги обедини најголемите познати ѕвезди во својата најнова реклама

Дејвид Бекам, Пол Погба, Фарел Вилијамс, кошаркарот Дамјан Лилард и други ѕвезди,  се главните протагонисти во најновата реклама на популарниот и планетарно обожаван спортски бренд Адидас, која е дел од кампањата „Here to Create“. Направен со партнерство со агенцијата 72andSunny, во рекламата „Calling All Creators“ се појавуваат суперѕвездите од спортот, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365