Home » Tag Archives: Coca-Cola Активна зона

Tag Archives: Coca-Cola Активна зона

Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola ја донираа 15-тата Coca-Cola Активна зона

Ново место за дружење и рекреација за жителите на Македонска Каменица Македонска Каменица станува дел од големиот проект на  компанијата Coca-Cola и Пивара Скопје т.н „Coca-Cola Активни зони“, каде вчера беше поставена 15-тата, јубилејна зона. Во присуство на граѓани од сите генерации, бројни претставници на спортските друштва и медиумите, претставниците ... Read More »

Општина Сарај стана дел од големиот проект „Coca-Cola Активни зони“ на Пивара Скопје и на компанијата „Coca-Cola“

Донирана 13-тата по ред „Coca-Cola Активна зона“ Жителите на Општина Сарај вчера ја добија својата „Coca-Cola Активна зона“. Оваа зона е 13-та по ред и е дел од големиот проект на Пивара Скопје и на компанијата „Coca-Cola“ Зоната во Сарај всушност е трета од вкупно пет што годинава се донираат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365