Home » Tag Archives: For serious kids

Tag Archives: For serious kids

Petit Bateau и BETC Париз ни носат авантура со едно „сериозно дете“ и една издржлива маичка

Што би било доколку енергичното и динамичното секојдневие на детето се искористи како најдобар тест за издржливост на облеката? Токму тоа била идејата за кампањата на Petit Bateau и нивната агенција BETC Париз при правењето на оваа реклама. Petit Bateau, во својата нова кампања со пораката „For serious kids“ („За ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365