Tag: Group Nine Media

Дигиталните издавачи се спојуваат во заеднички ентитет Group Nine Media, поддржани со $100 милионската инвестиција на Discovery

Индустријата на дигитални медиуми е покомпетитивна од било кога претходно. Во времиња како овие... понекогаш е подобро да се застане рамо ...