Наташа Гулевска

Наташа Гулевска

Наташа работи како маркетинг менаџер во Nova Solutions.
Нејзиниот ангажман вклучува активности како осмислување концепти и развој на нови брендови, унапредување на маркетинг стратегиите на бројни домашни компании и Интернет маркетинг.
Завршува постдипломски студии од областа на јавните политики, а љубовта кон креативното изразување и маркетингот покрај професионален избор и се пасија.

Контакт маил: natasha@solutions.mk

Page 1 of 20 1 2 20