Home » Tag Archives: Halk banka

Tag Archives: Halk banka

Новата реклама на McCann Белград за Халк Банка – одговор на сите дилеми во врска со кеш кредитите

Како во „шумата“ на реклами за кеш кредити да се направи онаа која не само што ќе биде забележана, туку и која ќе ги поттикне корисниците да одберат токму кеш кредит од вашата банка? Праксата покажува дека повеќето од нас, за кеш кредити се одлучуваат заради подмирување на некои итни ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365