Tag: Happay

Дали со лансирањето на првата картичка за дигитални трошоци во Индија на Happay ќе се креира нов тренд на пазарот?

Извор: yourstory.com Фирмата Happаy, старт-ап од Индија- фирма за менаџмент на бизнис трошоци,  најави лансирање на првата картичка за маркетинг ...