Tag: Infostud

Ѕирнете во креативниот процес зад кампањата на Infostud – Интервју со Јелена Граховац и Никола Мијаиловиќ за создавањето на илустрациите што нé воодушевија

Сите барем еднаш сме се пожалиле на нашиот фризер, шанкер, семејството и пријателите, за шефот, работните услови, колегите од работа. ...