Tag: internet pazar

ZenithOptimedia: До 2017 интернет огласувањето ќе доминира во третина од светскиот адвертајзинг пазар

Според најновата истражувачка публикација на ZenithOptimedia, “Advertising Expenditure Forecasts“, објавена деновиве, во 2017 година интернетот ќе биде најголем адвертајзинг медиум во ...