Tag: Intouch.com

Ирски стартап за вештачка интелигенција го ангажираше поранешниот директор за развој на Кока Кола

Ирскиот стартап за развој на вештачката интелигенција во малопродажни цели, Intouch.com соопшти дека го ангажирале Франциско Креспо, поранешен постар потпретседател ...