Home » Tag Archives: ivan pools

Tag Archives: ivan pools

Ако сакате успех, брендовите не смеат само да купуваат идеи!

Соговорник: Иван Полс, Креативен директор на Adam&EveDDB London (UK)   Вие сте мултидисциплинарен креативец. Работевте како графички дизајнер, креативен директор, но и како ИТ стручњак. Можете ли да ни кажете како успеавте сето тоа да го постигнете? Каде ја наоѓате мотивацијата и инспирацијата? Одсекогаш сум бил сонувач, а со тоа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365