Tag: Journalism Trust Initiative

Репортери без граници лансираше платформа насочена кон борба против ширењето на дезинформации

Journalism Trust Initiative претставува интердисциплинарен чекор кон подобрување на професионалноста и транспарентноста во информацискиот и комуникацискиот простор. фото: RSF Journalism ...