Tag: lafeerie

Интервју со Ивона Христова и Натали Папакоч Илиевска сопственички на La Feerie, компанија за организирање и декорирање на приватни настани

La Feerie е нова македонска компанија која е вистинскиот “виновник“ за некои од неодамна организираните спектакуларни свадби, родендени и останати ...