Tag: M2 Communications

M2 Communications и Confiva ќе воведат иновативна платформа за виртуелни и хибридни настани на пазарот во Србија и Црна Гора

Компанијата Confiva, која стои зад водечката европска платформа за виртуелни конференции, и M2Communications, агенција за креирање и управување со настани ...