Tag: makedonska mediumska asocijacija

Македонската медиумска асоцијација со свој став по повод актуелните политички преговори за регулирањето на медиумскиот простор

Во контекст на актелните политички разговори и преговори околу медиумскиот етер, вчера со свое соопштение излегоа и од Македонската медиумска ...