Home » Tag Archives: Makprimat

Tag Archives: Makprimat

.. Јована Макеларска Поповски (Макпримат)

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365