Tag: Marcel AL

Публицис групацијата (Publicis Group) и Мајкрософт (Microsoft) најавуваат партнерство за платформата Marcel AI

Публицис преку платформата Marcel ќе умрежи 80,000 вработени, овозможувајќи им преку неспоредливите можности на вештачката интелигенција да искористат различни искуства ...