Home » Tag Archives: Proeсt 84

Tag Archives: Proeсt 84

Зошто 84 мажи стојат на работ на еден облакодер во Лондон?

Агенцијата Adam&Eve /DDB и иницијативата CALM (Campaign Against Living Miserably) создадоа шокантна промотивна инсталација која укажува на проблемот со самоубиствата кај мажите Агенција Adam&Eve /DDB и иницијативата CALM започнаат шокантен проект наречен Proeсt 84, во рамките на кој се поставени 84 реалистични кукли на работ на облакодерите на Лондонскиот телевизиски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365