Home » Tag Archives: Rehau

Tag Archives: Rehau

РЕХАУ Македонија промовиран во нов партнер на машката ракометна репрезентација

Спортскиот маркетинг не е област со која можеме којзнае колку да се пофалиме како индустрија, но се чини работите пополека се менуваат на позитивно. Оттаму, навистина одлична вест е кога домашни успешни компании се појавуват во ваква улога и со својот допринос влијаат во континуираниот развој на нашите национални спортови.  ... Read More »

Користете авторизирани РЕХАУ партнери!

РЕХАУ, германскиот производител и водечки понудувач на системски решенија и сервис во областите градба, автомотиви и индустрија, ги информира своите клиенти и јавностa: “Нашата одговорност како интернационална компанија е голема и затоа сериозно дејствуваме на сите полиња, секогаш ориентирани кон иднината. Како фамилијарно претпријатие, РЕХАУ свесно го прави разграничувањето по ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365