Home » Tag Archives: Wickes

Tag Archives: Wickes

Градежните работници во Велика Британија можат да се заштитат од сонцето со крем спакуван во минијатурни канти за боја

Малопродажниот ланец Wickes во соработка со организација за борба против ракот на кожата, направи производ кој користејќи хумор се бори против предрасудите и спасува животи Во Велика Британија градежните работници кои работат на отворено се соочуваат со најголем ризик од рак на кожата, па така во оваа земја секоја втора ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365