Home » Tag Archives: Women to Watch Europe 2018

Tag Archives: Women to Watch Europe 2018

Магазинот AdAge ја објави листата на најуспешните жени во огласувачката индустрија во Европа за 2018 година

Оваа листа ги претставува жените кои ја обликуваат рекламната индустрија во Европа Ad Age објави својата листа Women to Watch Europe 2018, која претставува група од 20 жени номинирани заради нивниот успех и работа на унапредување на индустријата на маркетинг, огласување и медиуми. Ова е трета година како се објавува ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365