Home » Во фокусот » Тамара Бекчиќ избрана за нов претседател на српското здружение на ПР професионалци

Тамара Бекчиќ избрана за нов претседател на српското здружение на ПР професионалци

(РЕГИОН) – На тринаесетото Изборно Собрание на српското здружение за односи со јавноста (ДСОЈ), кое се оддржа синоќа во Стопанската комора на Србија, избрано е ново раководство на здружението чиј нов предводник ќе биде Тамара Бекчиќ, директорката на Чептер 4 Србија.

Tamara B

Тамара Бекчиќ

Покрај неа, во новиот управен одбор избрани се и : Рајка Шиниќ Вулиќ (Банка Интеса), Марија Беслаќ (Теленор), Јелена Шаренац (Хенкел Србија), Душан Стојаковиќ (Хемофарма), Тамара Коштро Чириќ (Викторија Група) и Ана Петровиќ (СП Ласта).

На изборното собрание беа избрани и новите членови на останатите органи на здружението (Надзорен одбор и Суд на Честа), како и новиот состав на жирито за доделување на наградата PRiZNANJE.

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365