Home » Во фокусот » “Терапевт“ – виното со најискрено име

“Терапевт“ – виното со најискрено име

Терапевт“ – баш така се вика виното креирано од грчките дизајнери Marios Karystios и George Tzavaras, базирано на фактот што сè виното (т.е. алкохолот) може да ти направи и како ќе ти “помогне“ неговата “терапија“ :) :)

Therapist wine

Сувото бело вино е пакувано во специјално дизајнирани кутии на кои може да се персонализира “случајот“ за кој се подарува една “терапија“.

Дизајн за чиста десетка ! Ај на по една сесија !

terapevt zadna etiketa

дел од етикетата на самото шише

Terapevt pakovka

terapevt pakovka 2

Terapevt day four

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365