Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » Тинекс вработува маркетинг асистент

Тинекс вработува маркетинг асистент

Тинекс МТ е водечка компанија во малопродажба која 20 години успешно ги препознава и ги задоволува потребите на современите потрошувачи нудејќи им постојано врвни и иновативни производи. Доколку сте мотивирани, енергични, подготвени за нови професионални предизвици, и се стремите за нови успеси, оваа понуда би можела да биде можност токму за Вас.

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Основни задачи и одговорности:

-Имплементација и следење на маркетинг активностите во продажните објекти сотасно оперативните стандарди

– Организација и дистрибуција на маркетинг материјали

– Организација и координирање на настани

-Следење и анализа на пазарните трендови Потребни квалификации:

-Високо образование (предност имаат маркетинп менаџмент)

-Претходно работно искуство во маркетинг и/или комуникации ќе се смета за предност

-Одлично познаванѕе на Windows и MS Office програми

-Добро познавање на Англиски јазик

-Возачка дозвола Б категорија

Услови:

-Почетна нето плата- 20, 000ден. со можност за зголемување

-Работно време: понеделник- петок 08:00-16:00 (сабота и недела се неработни донови)

Што очекуваме:

-Лојалност и одговорност

-Флексибилност за работа во динамична атмосфера и со кратки рокови

Доколку ги поседувате овие особини и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја вашата професионална биографија на: email:tinex@tinex.com.mk или на адреса Трета македонска бригада бр. 56, 1000 Скопје со назнака за Маркетинг асистент, најдоцна до 26. 03. 2015 кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Преземено од : Факултети.мк

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365