Home » Во фокусот » Tritex ја промовираше својата нова реклама

Tritex ја промовираше својата нова реклама

Производителот на машка и женска долна облека Tritex underwear од Прилеп, ја промовираше своја нова реклама изработена во соработка со продукција  Dream Factory и агенцијата Chapter4 од Скопје.

Погледнете ја во продолжение:

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365