Home » Во фокусот » Уникатни билборди опкружени со “зеленило“ го разубавија Скопје

Уникатни билборди опкружени со “зеленило“ го разубавија Скопје

Изминатите денови низ Скопје сите ги забележавме впечатливите билборди и ситилајти опкружени со зеленило кои предизвикаа позитивни реакции кај минувачите.

Разиграните билборди се дел од интегрираната кампања на маркетинг агенцијата Division за новиот, урбан, станбен објект Riverview Residence. Носечка порака на оваа креативна кампања е „Живеј во дом опкружен со природа“, што совршено ја опишува одличната локација на објектот на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот парк и Водно.

Во соработка со градежната компанија Бортас која стои зад новиот објект Riverview Residence, Division повторно успеа да направи нешто ново и да внесе свеж креативен импулс во нашата маркетинг индустрија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365