Home » Во фокусот » Во Србија емитувани првите реклами “Во живо“

Во Србија емитувани првите реклами “Во живо“

(РЕГИОН) – Првите “реклами во живо“ во Србија беа емитувани преку mts мобилната 4G мрежа на најгледаните телевизии со национална покриеност.

Иновативната и технолошки предизивикувачката кампања која беше реализирана со секојдневни “во живо“ вклучувања од разни краеви на Србија, беше резултат на соработката помеѓу Телеком Србија и агенцијата Меккен Белград.

Кампањата под името #ЈаПокривамеСрбија за да ја откриете на оригинален начин, преку директни вклучувања со користење на mts мобилната 4G мрежа на гледачите им откри природни убавини, различни предели, луѓе и спонтани случки низ различни градови на Србија.

Овој несекојдневен потфат, освем што е креативен, технолошки и медиски никогаш не применет досега на нашите простори, но и во целиот свет, на најефикасен начин ја демонстрира предноста, распространетоста и квалитетот на mts мобилната 4G мрежа.

Извор: Маркетинг Мрежа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365