Home » Во фокусот » Volkswagen има модели за сите фази од животот

Volkswagen има модели за сите фази од животот

Така некако би се парафразирала пораката од новата реклама на Volkswagen, каде преку искуствата на еден пар се развиваат така што е неопходен и новиот Atlas модел со седум седишта.

Спотот во чија позадина свири песната The Birds and the Bees од Дин Мартин почнува со еден пар кој е “заигран“ во VW Буба. Откако Бубата ја замениле со Jetta заради принова, парот повторно ги замаглува прозорците од автомобилот пред “прекорниот“ поглед на еден був. Секако, повторно доаѓа ново дете….а купување на VW Tiguan. После три деца и куче, време е за VW Atlas….

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365