Home » Во фокусот » Weekend Media Festival од 24. до 27. септември

Weekend Media Festival од 24. до 27. септември

weekend media festival 8

(РЕГИОН) – Осмиот по ред Weekend Media Festival оваа година ќе се одржи од 24 до 27 септември во Ровињ, Хрватска. Повторно на едно место ќе бидат собрани водечките регионални комуникациски и бизнис професионалци, најавија организаторите.

Повеќе од 120 предавачи и панелисти од целиот свет, 500 новинари и околу 4 илјади учесници и оваа година ќе имаат прилика да присуствуваат на богата програма од предавања, панели, работилници, презентација, изложби, коктели и вечерни журки.

Раните пријави за WMF траат до 30 април. Повеќе информации можете да најдете на следниов веб сајт www.weekendmediafestival.com

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365