Home » Во фокусот » Златно-виолетовиот свет на Газоза не` привлекува !

Златно-виолетовиот свет на Газоза не` привлекува !

Прилепска пивара деновиве лансираше нова реклама за “Прилепска Газоза“ која имаме прилика да ја погледнеме на македонските ТВ станици и на Facebook. Весела и разиграна, продукциски солидно скоцкана и со јасна приказна, без многу зборови но со многу елементи кои забавно зборуваат :)

Се обидуваме да изброиме колку златно-жолто-виолетови содржини ќе приметиме без застанување на видеото: Виолетов сад, виолетов фустан, виолетов шешир, жолти цвеќиња, жолто-виолетова куќичка, жолта маичка, жолт велосипед, виолетов кармин, виолетови старки, златно-виолетов постер на Коби во Лејкерси, виолетова маичка :) ….и привлечна златно-виолетова Газоза ! Наздравје !

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365