Home » Tag Archives: account manager

Tag Archives: account manager

Меккен Скопје вработува Account менаџер

Маркетинг агенцијата Меккен Скопје, за својата канцеларија во Скопје има нова отворена работна позиција: Account Manager. Потребни квалификации: Универзитетска диплома Најмалку три години работно искуство во агенција или компанија (искуство во агенција е предност) Искуство во водење проекти Менаџирање со време, менаџирање со ресурси Раководење со тимови, брифирање, јасно поставување ... Read More »

Две отворени позиции во Universal Media Скопје

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски платформи за некои од најголемите локални и меѓународни компании. UM Скопје е дел од I&F McCann групата, која вработува повеќе од 600 талентирани професионалци и работи во дванаесет земји во ... Read More »

Оглас за три отворени работни позиции во агенцијата Direct Media од Скопје

Агенцијата Direct Media од Скопје го проширува својот тим со тројца нови членови: 1.Account Media Manager Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве квалификации: Искуство од минимум 6 години во медија адвертајзинг Одлично познавање на англискиот јазик Одлично познавање на MS Office пакетот Одлично познавање на Arianna Солидно познавање на TGI ... Read More »

Агенцијата Футура 2/2 вработува Account Manager и Office Manager

Маркетинг агенцијата Футура 2/2 го проширува својот тим со двајца нови членови: ACCOUNT MANAGER Во потрага сме по искусен Account Manager со минимум 3 години работно искуство во адвертајзинг индустријата кој одлично го владее Microsoft Office пакетот со акцент на Excel и PowerPoint. OFFICE MANAGER Нашиот идеален кандидат е личност која ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365