Home » Tag Archives: IAB Mixx

Tag Archives: IAB Mixx

Три IAB Mixx награди за дигиталниот тим на McCann Белград

Наградени проектите за компаниите Coca-Cola, Infostud и Froneri Adriatic Во единствениот 100% дигитален глобален натпревар, во конкуренција на вкупно 48 пријавени кампањи, дигиталниот тим на McCann Белград освои дури три награди. Кампањата „Nađi novi posao“ за клиентот Infostud освои награда во категоријата Best Video Advertising Campaign, „Pirulolci“ за Froneri Adriatic, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365