Home » Tag Archives: Lavazza

Tag Archives: Lavazza

Интервју со Никола Илиевски менаџер во А&Е Груп дистрибутери на Tonino Lamborghini во Македонија

M365: Кој е Никола Илиевски и како настана соработката со Tonino Lamborghini? Никола: Никола Илиевски е дипломиран економист при Универзитетот Американ Колеџ Скопје на смер Маркетинг и е на крај на своите постдипломски студии на истиот универзитет и смер. Соработката со Tonino Lamborghini започнува преку проектот за редизајн на амбалажите ... Read More »

Зошто Lavazza прати 150 клонови на Андре Агаси да парадираат низ Њујорк?

Помина една деценија откако познатиот тенисер Андре Агаси стапна повторно на стадионот Артур Еш. Завчера, како дел од неговото ново партнерство со Италијанскиот производител на кафе Lavazza, Агаси се враќа на терен- заедно со група од 150 негови “клонови“. Помеѓу првиот и вториот натпревар на стадионот Артур Еш, тенискиот шампион влезе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365