Home » Tag Archives: REGPAK

Tag Archives: REGPAK

Познати победниците на REGPAK 2015

Во склоп на фестивалот на амбалажата FEST.A CROPAK 2015, кој изминатата недела се одржа во Загреб, беа доделени и наградите за најдобра амбалажа на хрватскиот (CROPAK 2015) и регионалниот (REGPAK 2015) пазар. Доделувањето на наградите дванаесета година по ред го организираа компанијата Tectus d.o.o. , Институтот за амбалажа и печат – ... Read More »

Македонија со три номинации на REGPAK 2014 – регионален натпревар за амбалажа на производи

Еднa од клучните „состојки“ на ефективниот маркетинг е амбалажата на производот. Мудрите велат дека од тоа како ќе го спакувате производот, услугата или во крајна линија вашата приказна, зависи дали ќе го/ја продадете, бидејќи, да бидеме реални, „панделката“ може да биде едноставен детаљ, но без неа „пакетот“ може да изгледа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365